Voltar

Albatroz Restaurant

Torre de Vilela, Coimbra

Presentation
Restaurant Albatroz was inaugurated on the 6th December 1994. It is in Fornos, Coimbra, and has undergone some changes over the years. As its owners come from Bairrada, Suckling pig is the house?s specialty. The suckling pig is roasted in a word-burning oven to crackling succulence and served with orange-slices, chips and salad. To drink, we serve Red or White Sparkling wines produced by the owner of the restaurant.
The Leitão da Bairrada is a product of gastronomic excellence, the region that gives the name, Bairrada. Its geographic area includes the...

Distinctive Aspects

Specialities: Leitão à Bairrada, Posta à Mirandesa, Naco de Vitela com Queijo da Serra, Bife à Albatroz, Picanha fatiada à Brasileira, Bacalhau à Lagareiro, Bacalhau no Forno à Albatroz, Massada de Robalo

Characteristics

  • Formas de reserva
    • Telefone
    • E-mail
    • Fax
    • Internet
    • Reservas Prévias
  • Métodos de Pagamento
    • Multibanco
    • Numerário
    • Cartões de Crédito
    • Cheque
  • Capacidade do restaurante
    • Capacidade: 280
  • Instalações
    • Parque de Estacionamento
      • Capacidade: 70
    • Acesso e Condições a pessoas com mobilidade reduzida
    • Televisão
    • TV Cabo
    • Eventos Particulares
      • Aniversários
      • Casamentos
      • Baptizados
      • Refeições de Empresas
    • Serviço de Comida para Fora
    • Recomendado para Grupos
Entradas
Camarão à Guilho, Ameijoas à Bulhão Pato, Melão c/ presunto, Chouriça assada em aguardente
Sopas
Sopa da Casa
Carnes
Leitão Assado à Bairrada, Leitão Assado à Bairrada, Naco de Vitela c/ Queijo da Serra, Costelão de Vitela na Grellha, Posta à Mirandesa, Picanha Fatiada à Brasileira, Bife à Albatroz, Bife à Portuguesa , Bife de Vazia Grelhado, Bife à Cortador, Bife de Vitela au Champignon, Secretos de Porco Preto Grelhados, Bitoque de Porco ou Vitela, Costeletas de Porco à Lagareiro, Carne de Porco à Alentejana
Peixes
Bacalhau no Forno Gratinado à Albatroz, Bacalhau no Forno c/ Broa, Bacalhau Grelhado à Lagareiro, Massada de línguas de Bacalhau c/ Gambas, Grelhada de Frutos do Mar, Gambas Tigres Grelhadas, Perca Grelhada , Corvina Grelhada ou Cozida, Arroz de Tamboril c/ Gambas
Contacts
Albatroz Restaurant
R IC 2 , Fornos
3020-923 Torre de Vilela

Telefone: 239913532
Fax: 239912102
E-mail: restaurante.albatroz.lda@gmail.com
Web: http://www.restaurantealbatroz.pt

Coordinates: N: 40º16'7, W: 8º26'35
How to reach us
Enter your location
Leave your comment
Where to stay Accommodation in Bairrada
Alegre Hotel Bussaco
Luso, Mealhada
The Alegre Hotel is a delightful, intimate boutique hotel nested in the exquisite woodlands of Luso spa and the Bussaco national forest, a wellness...
Palace Hotel do Bussaco
Luso, Mealhada
The last palace of Portuguese Kings was transformed into the most legendary Hotel in Portugal and into one of the most beautiful and historical...
Curia Clube - Apartamentos Turísticos
Tamengos, Anadia
Tourist apartments, and secondary housing in the heart of the Curia where tranquility prevails.
Estalagem de Sangalhos
Sangalhos, Anadia
Estalagem de Sangalhos combines traditional hospitality with a very particular natural landscape.
  • Foundation
  • Developed by